Verkoop buitendienst medewerker

Omschrijving

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en help je klanten graag met het verwezenlijken van hun ideeën en wensen? Heb je een bouwkundig inzicht en combineer je dit graag met commercie? Dan is dit een functie voor jou!


Je hebt een zelfstandige functie in een dynamische omgeving. Als medewerker binnen- en buitendienst help jij bij het verwezenlijken van ideeën en wensen van klanten. Zowel in de particuliere als zakelijke markt. Op basis van de wensen en mogelijkheden bied jij een passend aanbod. Hier maak je ook de calculaties en offertes voor. Tevens ga jij bij particulieren langs om de offerte in orde te maken of de wensen in kaart te brengen. Ook kan jij met jouw bouwkundige kennis, bouwkundige aspecten beoordelen. Naast deze werkzaamheden benader je ook nieuwe doelgroepen.Vereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker binnen-en buitendienst met affiniteit in de bouwkunde. Je hebt veel klantcontact en bent dan ook niet bang om nieuwe contacten te leggen.

Daarnaast beschik je over:

  • Een klantgerichte en flexibele instelling;
  • Affiniteit met de bouw
  • Goed analytisch vermogen;
  • Organisatorisch vermogen en accuratesse.


Aanbod:

Een fulltime dienstverband in een dynamische werkomgeving.