Projectleider/ Werkvoorbereider bouw

Omschrijving

Heb jij bouwkundig inzicht? Vind je het leuk om calculaties en offertes te maken? En zoek je een baan waar je zowel bouwkundig als cijfermatig te werk gaat? Dan is de functie van Projectleider/ Werkvoorbereider bij Vriesia Glas echt een functie voor jou!


Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.


Als Projectleider/ Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het calculeren en het opmaken van kostenramingen en meer- en minderwerk staten. Jij regelt de inkoop en organiseert zelfstandig bestellingen.


Na akkoord van het project ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. In deze fase van het project maak je de planningen en ben je het aanspreekpunt voor de uitvoering. Jij onderhoudt het contact met je uitvoerende collega's, stuurt de projecten aan en zorgt ervoor dat de juiste onderdelen op de gewenste locatie zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie en nacalculaties.


Het betreft een fulltime functie voor 40 uur die start met een bepaalde tijd, maar kan leiden tot een vast dienstverband.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een projectleider met enkele jaren ervaring in de bouwwereld. Je bent collegiaal en werkt graag in teamverband. Daarnaast:

  • Heb je een MTS/ HTS diploma richting bouwkunde of gelijkwaardig;
  • Ben je flexibel ingesteld en kan je goed het overzicht bewaren;
  • Kun je CAD-tekeningen aanpassen en opmaken;
  • Ben je representatief en klantgericht;
  • Ben je woonachtig in Friesland.

Wat wij bieden:

Een afwisselende en zelfstandige functie in een klein team bij een veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring in de afbouwsector met een passie voor glas, specifiek gericht op renovatie bij particulieren.Je gaat aan de slag in een professioneel en gemotiveerd team en krijgt met ons inwerktraject de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een vak te leren. Een fulltime baan voor langer tijd met zicht op een vast contract. 


Weet je niet zeker of dit iets voor jou is, maar ben je wel benieuwd? Wij bieden je de mogelijkheid om eerst een dag mee te lopen om ons en de werkzaamheden te leren kennen!


Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Jeldau de Goede. 

Jeldau@jobz-on.nl 0515 746014 | 06 23360730