Meewerkend voorman tuinkamers & serres

Omschrijving

Het geluk  en de mogelijkheden van het buitenleven, het ultiem genieten van je tuin, jij kent het en draagt hier graag aan bij. Als Meewerkend voorman tuinkamers en serres laat jij dagelijks mensen de mogelijkheden heden en het geluk van het buitenleven zien. Een veelzijdige functie waarbij jij een belangrijke schakel bent. 


Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.


Als Meewerkend voorman tuinkamers & serres maak jij dagelijks mensen blij. Jij bent de schakel tussen klant en je collega's. Jij maakt de woonwensen van de klant de mogelijk en draagt zorg voor de uitvoering hiervan. Je overlegt de planning tijdens de montage met de klant en zorgt voor een prettige samenwerking tussen alle betrokkenen. Met het bouwen van een serre of tuinkamer kom je diverse werkzaamheden tegen die op maat gemaakt worden, van bouwkundige aanpassingen, regenwaterafvoer tot bestrating. 


Een veelzijdige functie voor 40 uur per week met kans op een vaste aanstelling!

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een Meewerkend voorman met bouwkundig inzicht die de afwisseling tussen klantcontact en samenwerken met collega's leuk vindt. Daarnaast:


  • Ben je oplossingsgericht en signaleer je snel knelpunten;
  • Ben je in het bezit van rijbewijs BE;
  • Ben je collegiaal en werk je graag in teamverband;
  • Heb je oog voor kwaliteit;
  • Heb je ervaring met glastoepassingen in hardglazen deuren en schuifsystemen.

Wat wij bieden:

Een afwisselende en zelfstandige functie bij een veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector met goede arbeidsvoorwaarden. Je gaat aan de slag in een klein professioneel en gemotiveerd team en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een vak te leren. Een fulltime baan voor langer tijd met zicht op een vast contract. 


Weet je niet zeker of dit iets voor jou is, maar ben je wel benieuwd? Wij bieden je de mogelijkheid om eerst een dag mee te lopen om ons en de werkzaamheden te leren kennen!


Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Jeldau de Goede. Jeldau@jobz-on.nl 0515 746014 | 06 23360730