Glaszetter/schilder fulltime

Functieomschrijving

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!


Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.

Als Glaszetter/schilder zet je zelfstandig of samen met je collega's verschillende soorten glas. Dit kan zijn in particulieren huizen, maar ook in serres of bedrijfspanden. Naast het plaatsen van de verschillende soorten glas, plaats je ook de kozijnen of monteer je onderdelen. Voor dit service werk krijg je een eigen bus tot je beschikking met veel voorkomende glassoorten en materialen zoals sloten die je nodig hebt om acute schade aan ramen en deuren direct te verhelpen en ga je aan de slag met kwaliteitsproducten.


Het betreft een fulltime baan voor langere tijd, met kans op een vast contract.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een medewerker met enig technisch inzicht en ervaring in het werken met glas.


Verder is het van belang dat je:

  • Bouwkundig inzicht hebt (ruimtelijk inzicht);
  • In het bezit bent van Rijbewijs BE;
  • Collegiaal bent en graag in teamverband werkt;
  • Representatief bent en klantcontact leuk vindt;
  • Hulpvaardig bent i.v.m. storingsdienst;
  • Schilderservaring is een plus.


Wat wij bieden:

Een afwisselende baan met mogelijkheden. Je gaat aan de slag in een professioneel en gemotiveerd team en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een vak te leren. Een fulltime baan voor langer tijd met zicht op een vast contract.


Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Helle Koning-Kruitwagen helle@jobz-on.nl | 0515 746014