Glaszetter

Omschrijving

Werken bij een bedrijf vol met mogelijkheden waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Echt een vak leren en werken in een gemotiveerd en professioneel team? Dan is de functie van Glaszetter bij Vriesia Glas een baan voor jou!


Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.

Als Glaszetter zet je zelfstandig of samen met je collega's verschillende soorten glas. Dit kan zijn in particulieren huizen, maar ook in serres of bedrijfspanden. Naast het plaatsen van de verschillende soorten glas, plaats je ook de kozijnen of monteer je onderdelen. Voor dit service werk krijg je een eigen bus tot je beschikking met veel voorkomende glassoorten en materialen zoals sloten die je nodig hebt om acute schade aan ramen en deuren direct te verhelpen en ga je aan de slag met kwaliteitsproducten.


Het betreft een fulltime baan voor langere tijd, met kans op een vaste aanstelling.

Vereisten

om te leren en goed zelfstandig kan werken. Met ons inwerktraject leren wij je namelijk alle kneepjes van het vak.

Verder is het van belang dat je:

  • Bouwkundig inzicht hebt (ruimtelijk inzicht);
  • In het bezit bent van Rijbewijs BE;
  • Collegiaal bent en graag in teamverband werkt;
  • Representatief bent en klantcontact leuk vindt;
  • Hulpvaardig bent i.v.m. storingsdienst;
  • Schilderservaring is een plus.


Heb je al kennis en ervaring in de glasbranche dan is dit natuurlijk een groot pluspunt!