Commercieel medewerker binnendienst/verkoop buitendienst

Functieomschrijving

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten wij. Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als commercieel medewerker breng jij onze producten en diensten onder de aandacht bij verschillende bedrijven. 

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.


Als commercieel medewerker ga jij aan de slag om onze producten en diensten onder de aandacht te brengen bij bedrijven. En dan voornamelijk ZZP'ers en de wat kleinere ondernemers. In eerste instantie werk jij vanuit het kantoor in Sneek en doe je telefonische acquisitie. Je doet voorstellen, maakt offertes op en hebt daarbij ook contact met de leveranciers over bijvoorbeeld de prijzen en kosten. 


Het betreft een fulltime functie met zicht op een vaste aanstelling. 

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker die bouwkundige kennis heeft. Daarnaast ben jij communicatie sterk en kun je je goed verplaatsen in de opdrachtgevers. Verder is het van belang dat je:

  • Een opleiding op MBO 4/HBO niveau in een commerciële of bouwkundige richting;
  • Heb je ruimtelijk inzicht;
  • Ben je representatief en vind je klantcontact erg leuk;
  • Heb je enige ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat wij bieden:

Een afwisselende baan met mogelijkheden. Je gaat aan de slag in een professioneel en gemotiveerd team en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Een fulltime baan voor langer tijd met zicht op een vast contract.

Weet je niet zeker of dit iets voor jou is, maar ben je wel benieuwd? Wij bieden je de mogelijkheid om eerst een dag mee te lopen om ons en de werkzaamheden en je collega's te leren kennen!


Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Jantsje Rypma, jantsje@jobz-on.nl | 0515 746014