Allround monteur tuinkamers & serres

Functieomschrijving

De mooiste serres, tuinkamers en interieurglas die zetten wij. Met de beste service en kwaliteit voorop is elk project voor ons een plezier om aan te werken en maken wij vele mensen blij! Als allround monteur tuinkamers & serres in Sneek en omgeving, draag jij hier aan bij en heb je dagelijks klantcontact.

Al ruim 80 jaar vormt Vriesia Glas in Sneek en wijde omgeving een sterk bedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen. Dag en nacht staan wij klaar voor onze klanten, om ze een zo'n goed mogelijke service te bieden. Naast glasservice bieden wij alles om meer van het buitenleven te genieten. Met 25 medewerkers streven wij naar het leveren van kwaliteit en service. Elk project is voor ons een plezier om aan te werken! We verdiepen ons graag in de wensen van de klant en de mogelijkheden die hierbij passen.


Als Allround monteur tuinkamers & serres ga jij samen met jouw collega in Sneek en omgeving op pad om kozijnen, serres, tuinkamers en glas bij particulieren thuis te zetten. Je bent voornamelijk bezig met het monteren van verschillende soorten kozijnen, maar ook het vervangen van hout door kunststof panelen. Daarnaast zijn er ook serviceklussen, denk aan een kozijn dat slecht sluit of een slot dat vervangen moet worden.

Naast de reguliere diensten biedt Vriesia Glas een 24/7 glasservice. Samen met het team monteurs zijn jullie hier verantwoordelijk voor en verdeel je onderling de diensten voor deze service. Dit betekent dat je ongeveer 1x in de 10 weken deze dienst een week hebt. Hiervoor krijg je natuurlijk een vergoeding bovenop je loon. De vergoeding bedraagt in ieder geval € 140,- netto per week en per melding komt hier € 30,- netto bij. Gemiddeld heb je in de week dat je verantwoordelijk bent voor de service 7 meldingen. De meldingen zijn spoedklussen zoals een kapot glas door inbraak, glasschade door een voetbal of andere ongemakken.


Als Allround monteur tuinkamers & serres heb je dus een veelzijdige functie voor 40 uur per week met zicht op een vaste aanstelling!

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een medewerker met twee rechterhanden met interesse in bouw en klussen. Enige ervaring in de glas of montage is belangrijk.

Verder is het van belang dat je:

  • In het bezit bent van rijbewijs BE;
  • Zelfstandig kunt werken, maar ook goed in teamverband;
  • Ruimtelijk inzicht hebt;
  • Representatief bent en klantcontact leuk vindt;
  • Ervaring met Verasol is een pluspunt.


Wat wij bieden:

Een afwisselende baan met mogelijkheden. Je gaat aan de slag in een professioneel en gemotiveerd team en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een vak te leren. Een fulltime baan voor langer tijd met zicht op een vast contract.

Weet je niet zeker of dit iets voor jou is, maar ben je wel benieuwd? Wij bieden je de mogelijkheid om eerst een dag mee te lopen om ons en de werkzaamheden te leren kennen!


Geïnteresseerd?
Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen? Dan kan je contact opnemen met Helle Koning-Kruitwagen | helle@jobz-on.nl | 0515 746014